DİSPLAY BASKI


DİSPLAY BASKI NEDİR?
Display Nedir?
İngilizce bir kelime olan "display " Türkçede fiil olarak kullanıldığı zaman "sergilemek, göstermek, gösteriş yapmak, göz önüne sermek, teşhir etmek, büyük puntolarla basmak "  anlamlarına gelir.
 İsim olarak kullanıldığı zaman ise "sergileme, teşhir, debdebe, gösterme, gösteriş, sergi; görüntü, ekran; büyük puntolarla basma " gibi anlamlara gelmektedir.
Display Baskı Nedir?
Teknolojik baskı makineleri ile branda(vinil), kağıt, cam, plexi, ahşap seramik… gibi malzemeler üzerine yapılan baskı türüdür.
Display baskı hem kolay basılabilmesi, kalıcı olması ve seri üretimi yapılabilmesi yönüyle tercih edilen bir baskı türüdür. Markanızın ürün veya hizmetlerini kitlelere tanıtırken gerek açık havada gerekse iç mekanlarda şık bir çözüm sunan display ürünler aynı zamanda bir reklam alanı olarak da tanıtım faaliyetlerine büyük ölçüde destek verir.

Örneğin, bir fuar alanında stant olarak broşür dağıtımı için sıradan bir masayı kullanmaktansa firmanın logosunu, ürünün veya hizmetin içeriği, verilmek istenen mesajı, sloganı ve iletişim bilgilerini üzerinde taşıyan göz alıcı bir örümcek masa kitlelerle iletişim konusunda çok daha faydalı olabilir.
Display reklamın avantajları
Markayı tanıtır, satışı artırır.
Doğru tercihlerle iyi sonuçlar alınabilir.
Display baskı türleri ile satışınızı arttırabilirsiniz.
Display reklam ürünlerinde doğru seçim yaparsanız çok iyi dönüşler alabilirsiniz.
Farklı display reklamlarıyla farklı kitlelere çok iyi sunum yapabilirsiniz.
Başlıca display ürünler;
Örümcek Stant: 230 cm yükseklik ve 3 buçuk metre genişliğe kadar büyüyebilen örümcek stantlar günümüzde tanıtım, fuar ve toplantı gibi organizasyonların vazgeçilmez reklam unsurlarından birisi olarak yerini aldılar. Gerek estetik görünümü ve gerekse geniş alanıyla etkili bir iletişim alanı olan örümcek stantları cazip kılan bir diğer özellik de katlanabilir ve kolay taşınabilir olmaları.
Örümcek Masa: Getirdiği yenilikçi konsept ve şık görünümle ürün tanıtım, ürün tattırma ve broşür dağıtımı gibi organizasyonlarda sıkça yer alan örümcek masaların iskeletleri katlanabilir alüminyum çubuklardan yapılıyor. Üzerine istediğiniz baskıyı uygulatabileceğiniz bu portatif ve şık çözüm  iki farklı model olarak karşımıza çıkıyor.
X Banner: 60 cm x 160 cm ve 60 cm x 180 ebatlarında sunulan X Bannerlar kolay taşınan, kolay kurulan, estetik ve kullanışlı yapılarıyla en çok kullanılan display ürünlerden biridir.
Tanıtım – Tattırma Standı: tanınmış Süpermarketlerde, marketlerde yiyecek tattırma alanı olarak ya da bir markanın yeni ürün/hizmetini tanıtırken kullandığı tanıtım/tattırma stantlarıdır. Bu satantlar
görsel ve işlevsel artılarının yanı sıra tanıttığınız ürünün ve markanızın da reklamının yapıldığı bir platform olarak öne çıkıyor.
Broşürlük Gazete, dergi, broşür gibi yazılı materyallerin hem istifi hem de sergilenmesi açısından küçük bir kütüphane görevi gören broşürlükler zigzag, masa üstü, pleksi gibi farklı çeşitlere ayrılıyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar